WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT
Over ons

Goed advies is van fundamenteel belang bij de keuze van een houten vloer. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvend bezoekje aan onze showroom waar we u 'n italiaans kopje koffie kunnen aanbieden en met plezier u onderdompelen in onze vakkennis & passie voor hout. Niet alleen ziet u hier alle bijzondere soorten -en kleuren aanbod in binnen -en buitenvloeren maar kunt u ook uw keuze helemaal op maat bepalen: breedte, lengte, dikte en kwaliteit in houten plankenvloer, de keuze is nagenoeg onbeperkt. Bovendien heeft u hierbij de speciale optie om ook traptreden, maatwerk trap, badkamer/keukenmeubilair houten kastafwerking en houten deuren op elkaar af te stemmen met de juiste kleuring voor de perfecte finishing touch.

We staan voor kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen voor zowel woonhuizen als projecten, volledig afgestemd op uw wensen en/of van de architect. Naast de ontelbare mogelijkheden in moderne, klassieke, traditioneel wel -of niet verouderde parketvloeren, vindt u bij ons ook plinten, trappen, dorpels, neuten, convectorroosters, wand- en deurbekleding, enz.  Het gaat hier om maatwerk dat niet alleen optisch aansluit op uw vloer, maar waarvoor ook de technische vereisten in acht worden genomen om u volledig te ontzorgen. Het eindresultaat is naar uw volle tevredenheid en biedt eindeloos woon- en leefplezier.

Holleman Parket is een stabiel familiebedrijf wat al meer dan 40 jaar is gevestigd in het Bowlespark te Wageningen, 2 generaties ervaring in parketvloeren en met een vaste klantenkring een begrip in de regio maar tevens landelijke bekendheid, niet alleen op het gebied van traditioneel ambachtelijk parket maar ook als de trendsetter in parket kleuren en soorten afwerkingen van bijzondere vloeren. Behalve in Nederland & de Waddeneilenden vindt u vloeren van Holleman Parket ook in o.a. België, Duitsland, Zwitserland, Portugal, Italië en zelfs Kazachstan.

De keuze van producten is natuurlijk heel belangrijk, maar het echte verschil wordt gemaakt door de kennis en de kunde van de vakmensen die o.a. de parketvloeren installeren. Het komt aan op oog voor detail, perfectionisme, geduld en de passie om er echt iets moois van te willen maken. Ons eigen team gemotiveerde parketteurs zijn ervaren vakmensen zoals nog maar weinig te vinden. Goed opgeleid en voortdurend bijgeschoold zorgen ze voor de perfecte afwerking en ongeëvenaarde kwaliteit.

In een tijd waarin we voorzichtig moeten omgaan met wat de natuur ons biedt, bestaat ons assortiment voornamelijk uit PEFC- en FSC-label hout, de kleuringen met solventvrije producten en al onze lijmen, egaliseer- en voorstrijkmiddelen zijn vrij van vluchtige organische stoffen.

Onze visie/uitgangspunt is om als parketspecialist de door u gewenste parketvloer met een harmonieuze combinatie van het esthetische & praktische functionaliteit in uw interieurgeheel te laten passen.

Showroom gedeelte Holleman Parket Wageningen Wengévloer zwart   Showroom Holleman Parket Wageningen Eiken visgraat parketvloer Di Legno   Holleman Parket Wageningen showroom Di Legno Eiken visgraat parketvloer   Lekkere vers gemalen koffie bij parketspecialist Holleman Parket Wageningen

WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT