WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT
Retourneren

Indien u uw webshopbestelling retour wilt sturen, is dat natuurlijk mogelijk. Wij vragen u dan eerst om binnen 14 dagen per e-mail of telefoon contact met ons op te nemen. Wij nemen dan de eenvoudige procedure met u door. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw producten verkeerd heeft besteld of dat u de producten wilt ruilen.

Bestelling webshopartikel(en) retourneren:
U kunt uw bestelling, na de meldingsdatum, binnen 14 dagen retour sturen. U mag altijd, binnen onze voorwaarde, uw aankoop binnen 14 dagen zonder melding aan ons retourneren. Wij geven echter wel de voorkeur aan een melding vooraf. De voorwaarde voor het retourneren is dat de vepakkingen, indien redelijkwijs mogelijk, onbeschadigd en ongeopend moet zijn. Indien u uw bestelling wilt retourneren vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met Holleman Parket middels telefoonnummer 0317 - 412659 zodat wij de eenvoudige procedure met u door kunnen nemen.

Bestelling webshop ruilen:
Het kan gebeuren dat u per ongeluk een verkeerde product, een verkeerd merk heeft aangeklikt of dat uw product in de tussentijd is veranderd en daarom uw bestelling wilt ruilen. Het is mogelijk om uw bestelling binnen 14 dagen om te ruilen. De voorwaarde is echter wel dat de vepakkingen, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd, ongeopend en onbeschreven zijn. Indien u uw bestelling wilt ruilen, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met Holleman Parket middels telefoonnummer 0317 - 412659 zodat wij de eenvoudige procedure met u door kunnen nemen.

Versturen van webshop-retouren:
Indien u artikelen retour stuurt, vragen wij u vriendelijk om gebruik te maken van de originele verzendverpakking van Holleman Parket of een andere stevige verzendverpakking. Gelieve geen gebruik te maken van een enveloppen of andere zwakke verpakkingen, aangezien de producten dan tijdens transport kunnen beschadigen en niet meer ter creditering kunnen worden aangeboden bij de fabrikant.

Financien na webshop-retouren:
Na acceptatie van het ontvangen retour, wordt het totaalbedrag binnen een max. termijn van 21 dagen op het door u opgegeven rekeningnummer teruggestort.
01-03-2013 gewijzigd

WELKOMPARKET-Laminaat-PVCWANDPARKETTRAP DEUR & MAATWERKBADKAMERPARKETBUITENPARKETPROJECTENBEDRIJFSERVICELIJN 0317-412659ONDERHOUD SCHUREN SCHADEHERSTELFOTO'Se-WEBSHOPGEBRUIK ADVIESEnglishCONTACT